Gevelreiniging prijs

Als je de gevel wilt laten reinigen dan is het goed om de verschillende prijzen op te vragen en te ontdekken wat de beste manier is om je gevel weer schoon te krijgen. Je kunt namelijk met de hulp van verschillende technieken je gevel laten reinigen. Zo kun je kiezen voor het laten stoomreinigen, het zandstralen of voor een chemische reiniging van je gevel. De soort vervuiling en het soort gevel bepalen vaak wat de beste manier is om deze te reinigen. Misschien weet je nog niet welke gevelreiniging het beste is voor jouw huis. Toch willen we je graag informeren over de prijzen.

De gevelreiniging prijzen en het soort reiniging

Je kunt uit tal van verschillende manieren kiezen om je gevel te laten reinigen. Zo kun je de gevel gaan zandstralen. Afhankelijk van het aantal vierkante meters is dit mogelijk vanaf €11 euro per m2 exclusief BTW.

  • Ook kun je de gevel op een chemische manier laten reinigen. Je kunt de muur chemisch reinigen vanaf €15 euro per m2 exclusief BTW.
  • Daarnaast kun je ook ervoor kiezen om de muur af te laten spuiten met koud of warm water en met de hulp van een hogedrukspuit. Dit is mogelijk vanaf €6 euro per m2 exclusief BTW.

Je ziet al dat het niet duur hoeft te zijn om de gevel van je woning te laten reinigen.

gevelreiniging prijs per m2

Kies de beste manier

Het is goed om de beste manier voor het reinigen van je gevel te kiezen en om dan pas naar de kosten te kijken. Laat je niet verleiden om eerst een goedkope oplossing te selecteren om daarna de klus nog een keer te laten doen voor meer geld. Uiteindelijk gaat het erom dat de gevel mooi schoon is en dat er geen beschadigingen aan de ondergrond.

Wat zijn de exacte prijzen van gevelreiniging?

Vraag bij gevelreinigers offertes op. Zo kun je het aanbod vergelijken en betaal je niet te veel voor je opdracht. Aangezien er tientallen bedrijven actief zijn in je regio is het verstandig om te vergelijken. Dit kan je namelijk geld besparen. Vraag offerte op.

Wat kost gevelreiniging?

Bespaar op de kosten door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met erkende gevelreinigers. Deze dienst wordt je gratis en vrijblijvend aangeboden.

Zie ook…

Gevelreiniging
Aandachtspunten
Gevelreiniging chemisch
Gevelreiniging voordelen
Gevelreiniging zelf doen
Offertes gevelreiniging