Kosten

Het is vaak moeilijk om een prijsopgave te geven voor de kosten van gevelreiniging voor jouw gevel. Daarom geven we graag een praktijkvoorbeeld, zodat je een idee krijgt. Wil je de exacte kosten voor het reinigen van jouw gevel weten, dan kun je het beste een gevelreiniging offerte opvragen.

Gevelreiniging kosten: een voorbeeld.

Het gaat om een bedrijfspand in Rotterdam met een hoogte van 7 meter. Het pand is van alle kanten gemakkelijk te bereiken en kent asfalt en bestrating rondom. In totaal is er 1.000 vierkante meter aan gevelreiniging nodig. Het gaat hier om gevel platen met een vervuiling van bouwstof en zand en ook wat aanslag op de noordelijke kant van het pand. Het pand zal schoongemaakt worden door het te borstelen en schoon te spuiten met een hogedrukreiniger. Het metselwerk hoeft hierbij niet schoongemaakt te worden. Natuurlijk wordt er een hoogwerker gebruikt om overal goed bij te komen. De totale gevelreiniging kosten zijn €1634 euro. Als je dit verdeelt over alle vierkante meters dan zie je dat je nog geen €2 euro per m2 betaald. Hierbij geldt dat hoe meer vierkante meters je laat reinigen hoe lager de kosten per m2 zullen zijn.

Een particuliere woning?

Bij een particuliere woning zijn de kosten per m2 meestal wat hoger. Vaak moet je rekenen op een prijs van €7 euro tot €20 euro per m2. Het aantal vierkante meters zijn vaak een stuk kleiner en de muren kennen geen grote gemakkelijke oppervlaktes als bij het bedrijfspand die we zojuist bespraken. Ontdek zelf de exacte gevelreiniging kosten door een offerte op te vragen bij een gevelreiniger.

Wat kost gevelreiniging?

Bespaar op de kosten door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met erkende gevelreinigers. Deze dienst wordt je gratis en vrijblijvend aangeboden.

Bekijk ook

Gevelreiniging
Gevelreiniger inhuren
Aandachtspunten
Chemisch
Garanties
Voordelen
Zelf doen
Offertes