Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Gevelreinigingwijzer.nl
Gevelreinigingwijzer.nl

Muren injecteren

Een probleem wat veel bij oudere huizen voorkomt is opstijgend vocht. De bouwtechnieken waren toen niet afgestemd op het grondvocht en hierdoor ontstaat er schimmel, stank en vieze plekken in huis. Een manier om dit op te lossen is door de muren te injecteren met een vochtwerend product. De muren worden geïnjecteerd met een gel om het opstijgende vocht tegen te gaan.

Wat zijn de kosten van muren injecteren?

Het is moeilijk om een antwoord op deze vraag te geven. Er zijn verschillende factoren welke de prijs van het muren injecteren beïnvloedt. Denk hierbij aan hoe vochtig de muren zijn, ga je het zelf doen of laat je het doen, zijn er ook buren betrokken en hoeveel oppervlak moet er geïnjecteerd worden? Het beste kun je een adviseur uitnodigen om de situatie te laten inspecteren. Je kunt de klus dan uit laten voeren door een gevelreinigingsbedrijf of vochtbestrijder. Ter indicatie moet je rekenen op een prijs van €80 euro tot €100 euro per lopende meter als je oude muren van ongeveer 30 cm dik laat injecteren.

 

Offertes voor gevelwerken ontvangen?

Kies voor een erkende gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende gevelwerkers