Vochtstralen

Gevelreiniging kan op verschillende manieren. Een van de manieren is door middel van vochtstralen. Vochtstralen is een effectieve techniek van gevelreiniging bij ernstige vervuiling zoals; graffiti, hardnekkige vuil en roestaanslag. De vochtstralen zorgen ervoor dat de gevel weer net zoals nieuw gaat stralen.

Werkwijze vochtstralen

Zoals het woord het al verklapt wordt er bij vochtstralen een straalmiddel gebruikt die in combinatie met water onder hoge druk op de gevel wordt gespoten. Het middel wat gebruikt wordt is afhankelijk van het materiaal van de gevel. Sommige stenen kunnen bepaalde middelen niet aan en daar wordt dan rekening mee gehouden. In de meeste gevallen wordt er een fijn soort zand gebruikt. Het doel is de gevel reinigen zonder de oppervlakte of de ondergrond te beschadigen. Het water wat een onderdeel van de vochtstralen is beperkt overlast door stof te beperken.

Wanneer kies je voor gevelreiniging door vochtstralen?

De gevelspecialist zal voor de vochtstraal techniek kiezen indien de gevel vervuild is door roetaanslag, oude verflagen, graffiti of ernstige vervuiling is. De techniek is effectief, maar niet iedere gevel kan de vochtstralen techniek aan. Daarom is het belangrijk om de gevelspecialist te laten kiezen om schade aan je gevel te voorkomen. Tevens is het zeer aan te raden om vochtstralen door een gevelspecialist uit te laten voeren.

Het internet loopt over van gevelspecialisten. Hoe weet je wat de beste prijs kwaliteitsverhouding is? Sta achteraf niet voor verrassingen en zorg dat je de beste prijs kwaliteitsverhouding kiest! Wil je gratis en vrijblijvend offertes vergelijken van gevelspecialisten uit jouw omgeving? Klik dan hier.