Machinaal

Zit het vuil hardnekkig aangekoekt op je gevel? Dan is het beter om te kiezen voor een mechanische reiniging. Door een goede gevelreiniger in te schakelen kun je weer terug naar de basis en een mooie gevel krijgen. Het is ook te gek om te ontdekken hoe je gevel weer mooi wordt en hoe het de waarde van je huis zal verhogen. Het klinkt natuurlijk wel erg duur om je gevelreiniging machinaal uit te laten voeren. Vaak zijn de kosten voor de gevelreiniging echter nog wel te overzien.

De gevelreiniging machinaal uit laten voeren

Een van de methodes is om je muren te borstelen. Dit is een uitstekende manier om je muren weer mooi schoon te krijgen omdat het vuil weggeschrobt wordt. Ook zal het zorgen voor weinig schade aan de muur. Dit komt vooral omdat de bakstenen erg hard zijn en de zachte borstels deze niet zullen beschadigen.

Ook kun je de muren laten stralen. Het is dan wel belangrijk om de juiste reinigingsmiddelen te gebruiken en ook de juiste druk van het spuiten. Het laten zandstralen of stralen van de muur is een zeer goede methode om de muren schoon te krijgen. Het is helaas niet zonder risico op beschadigingen aan de gevel.

Gevelreiniging machinaal met water en hoge druk

Het is goed om de muren machinaal te reinigen met een hoge druk spuit. Met een druk van 20 tot 200 bar kun je de muren mooi afspuiten. Dit kun je met koud water doen, maar je kunt ook warm water gebruiken om het reinigen nog beter te laten gebeuren. Natuurlijk kun je hier een reinigingsmiddel aan toevoegen.

Wat zijn de kosten voor gevelreiniging?

Vraag bij gevelreinigers offertes op. Zo kun je het aanbod vergelijken en betaal je niet te veel voor je opdracht. Aangezien er tientallen bedrijven actief zijn in je regio is het verstandig om te vergelijken. Dit kan je namelijk geld besparen. Ga naar pagina offertes gevelreiniger voor meer informatie.

Wat kost gevelreiniging?

Bespaar op de kosten door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met erkende gevelreinigers. Deze dienst wordt je gratis en vrijblijvend aangeboden.