Graffiti verwijderen

Niets is vervelender dan wanneer een baldadige jeugd je muur heeft voorzien van graffiti. Het is lelijk spuitwerk waar je de samenhang nog niet eens van kunt herkennen. Het is uiterst vervelend en vaak kun je de kosten op niemand verhalen. Daarom zal je er misschien wel voor kiezen om de graffiti zelf te verwijderen. Het is echter beter om een gevelreiniger aan het werk te zetten om het te laten verwijderen. Gevelreiniging om graffiti te verwijderen is een vak apart. Het is een vak wat je niet in een zaterdagmiddag onder de knie zult krijgen. Het is vaak moeilijker dan je denkt omdat bij onzorgvuldigheid schade aan de gevel aangebracht kan worden. De kosten om het weer te herstellen zijn aanzienlijk. Daarom is het handig om niet zomaar aan dit werk te beginnen.

Graffiti verwijderen, gemakkelijk of niet?

Met de juiste gevelreiniging om graffiti te verwijderen zal je een vakman in huis moeten halen, die zal kijken naar de ondergrond. De gevel is bepalend voor de manier waarop de gevelreiniging wordt gedaan. Zo is de gevelreiniging verschillend bij een aluminium ondergrond vergeleken met bijvoorbeeld een stenen ondergrond.

Welk materiaal wordt er gebruikt?

Om de graffiti te verwijderen zal er een juiste stripper of afbijter gebruikt worden. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de ondergrond. Gebruik je het verkeerde materiaal dan kun je ook de kozijnen aantasten of de voegen. Daarom is het beter om het niet zelf te doen.

Extra bescherming op je gevel

Nadat je de gevel hebt schoongemaakt en de graffiti is verwijderd van de gevel kun je er een beschermende laag op aanbrengen. Het voordeel is dat je dan bij een volgende keer als er graffiti op de muur komt je deze veel gemakkelijker verwijderen kunt.

Exacte kosten gevelreiniging opvragen

Vraag bij gevelreinigers offertes op. Zo kun je het aanbod vergelijken en betaal je nooit te veel voor je opdracht. Aangezien er tientallen bedrijven actief zijn in je regio is het verstandig om te vergelijken. Dit kan je namelijk geld besparen. Ga naar pagina offertes gevelreiniger voor meer informatie.

Wat kost gevelreiniging?

Bespaar op de kosten door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met erkende gevelreinigers. Deze dienst wordt je gratis en vrijblijvend aangeboden.

Bekijk ook de volgende pagina’s

Gevelreiniging
Garanties
Kosten
Machinaal
Nadelen
Zelf doen
Offerte

Zie ook:
www.anti-graffiti.nl