Garanties

Als je de gevel laat reinigen dan wil je natuurlijk graag dat dit goed gebeurt. Ook wil je niet dat er nadat je de rekening hebt betaald er opeens gebreken of onverwachte zaken naar voren komen. Zo wil je natuurlijk niet na een jaar al weer de gevels moeten reinigen. Het is daarom goed om de garanties goed door te nemen. Bespreek met de gevelreiniger altijd welke garanties je mag verwachten en hoe die zijn geregeld. Zorg er ook voor dat de garanties zwart op wit komen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Hoe lang krijg je de garanties?

De gevelreiniging garanties zijn verschillend per gevelreiniger. Het ligt ook aan het soort reiniging waar je voor kiest en hoe het is uitgevoerd. Zo zal een gevelreiniging met een hogedrukspuit met koud water minder lange garantie kennen dan wanneer je de muur met een chemische substantie hebt laten bewerken en daarna hebt geïmpregneerd. Het is daarom goed om voor het uitvoeren van de gevelreiniging de garanties goed te bespreken met de gevelreiniger.

Zwart op wit

Laat de garanties ook op papier komen, zodat je er achteraf nooit om hoeft te vechten wie wat heeft beweerd. Een duidelijke garantie kan veel gezeur voorkomen. Natuurlijk zal de gevelreiniger er alles aan doen om dit te voorkomen. Zijn naam is vaak het belangrijkste om nieuwe klanten te vinden.

Exacte kosten gevelreiniging?

Vraag bij erkende gevelreinigers offertes op. Zo kun je de prijzen vergelijken en betaal je niet te veel voor je opdracht. Aangezien er tientallen bedrijven actief zijn in je regio is het verstandig om te vergelijken. Dit kan je namelijk geld besparen. Ga naar pagina offertes gevelreiniger voor meer informatie.

Wat kost gevelreiniging?

Bespaar op de kosten door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met erkende gevelreinigers. Deze dienst wordt je gratis en vrijblijvend aangeboden.

Bekijk de volgende pagina’s:

Gevelreiniging
Gevelreiniger inhuren
Aandachtspunten
Gevelreiniging chemisch
Prijzen
Tips
Voordelen
Zelf doen
Offertes