Aandachtspunten

Als je de gevel wilt reinigen dan doe je dat natuurlijk om de muren mooi schoon te maken. Het is goed om te ontdekken welke methodes er zijn om de gevel te reinigen. Ook zijn er een aantal aandachtspunten waar je bij moet stilstaan.

Waar bestaat de gevel uit?

Het is belangrijk om goed te kijken hoe de gevel is gemaakt. Is de gevel een combinatie van stenen en voegen of komt er ook hout in voor? En van welke soort steen is de gevel gemaakt? Is de gevel gemaakt van een harde steen of van een kalkzandsteen? Door de gevelreiniging af te stemmen op de ondergrond krijg je een goed eindresultaat. Dat is natuurlijk het belangrijkste van alles.

Welke soort gevelreiniging ga je gebruiken?

Er zijn een drietal manieren om de gevel te reinigen. Zo kun je de gevel reinigen met een chemische oplossing, ook kun je de gevel gaan zandstralen en daarnaast kun je de gevel nog gaan schoonmaken met een hogedrukspuit. Alle drie de manieren kunnen bij de juiste materialen en ook bij de juiste gevelvervuiling ingezet worden. Kies je de verkeerde soort dan zal het niet zo goed werken. Je kunt trouwens ook nog kiezen voor een stoomreiniging van je gevel, maar kan niet bij alle ondergronden gebruikt worden.

De juiste offerte

Kies de juiste offerte als je meerdere hebt aangevraagd. Let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op de kwaliteit en het vakmanschap van de gevelreiniger.

Exacte kosten gevelreiniging?

Vraag bij verschillende gevelreinigers offertes op. Zo kun je het aanbod vergelijken en betaal je niet te veel voor je opdracht. Aangezien er tientallen bedrijven actief zijn in je regio is het verstandig om te vergelijken. Dit kan je namelijk geld besparen. Ga naar pagina offertes gevelreiniger voor meer informatie.

Wat kost gevelreiniging?

Bespaar op de kosten door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met erkende gevelreinigers. Deze dienst wordt je gratis en vrijblijvend aangeboden.

Bekijk ook de volgende pagina’s:

Gevelreiniging
Gevelreiniger inhuren
Gevelreiniging machinaal
Nadelen
Prijzen
Gevelreiniging tips
Voordelen
Zelf doen
Offertes